HTML

Travianos tapasztalataim

A blog a Travian nevű online stratégiai játékkal eltöltött éveimről, az itt gyűjtött és az ehhez kapcsolódó tapasztalataimról, ugyanúgy szól a játék pozitív és rossz oldaláról, a szürke és fekete vidékeiről egyaránt, melyeket nem feltétlenül osztanak meg a készítők a játékosokkal.

Utolsó kommentek

Archívum

Vödrös őrültek

2013.04.04. 12:00 p.a.r.t.i.z.a.n

Vannak a játékban olyanok, akiket semmi más sem érdekel, csak az hogy a hősük előkelő helyen legyen a ranglistán. Ezt pedig a leölt ellenfelek száma határozza meg. Ám hősünk életenergiája a csatákban fogy, és a regeneráció lassú. Ha teljesen elfogy azaz behal a hős, akkor egyre hosszabb és drágább az újraélesztése. Erre találták ki a vödröt, ami azonnal újraéleszti a hőst így újra bevethető lesz, természetesen a magasabb pontokkal, illetve ha ennek következtében szintet lépett, megnövekedett képességekkel, erővel. Itt megjegyzem hogy nem kívánom magyarázni a játékot, elég jó a súgója ha valakit érdekel, abszolúte nem ez a célom, legalábbis ami az alapokat illeti így a tárgyak szerzésére-árverésekre egyebekre nem térek ki.

Pályafutásom során egy ilyen játékossal találkoztam. Nem volt rossz kis germán amúgy sem, tisztességes sereggel, de őt valójában csak a hős érdekelte. Ennek érdekében mást se csinált, ha valahol meglátott sereget ráküldte a szóló hőst, és ha behalt azonnal újraélesztette. Ennek élt, ez éltette. Megkérdeztük egyszer skype-on hogy mennyi vödre van most éppen? 26 darabot mondott úgy emlékszem... Teljesen nyilvánvaló amúgy, hogy tekintélyes mennyiségű aranyat váltott ezüstre, hogy a vödrökből folyamatosan bevásárolhasson.

Szólj hozzá!

Címkék: vizesvödör hős kaland travian árverés

A bejegyzés trackback címe:

https://travianos.blog.hu/api/trackback/id/tr755194556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása